The Sound Explosion - The Explosive Sounds Of ... (CD)

The Sound Explosion - The Explosive Sounds Of ... (CD)
Price: 12.90€
Format: CD
Availability: Out Of Stock

   - OR -   

Η αναμονή τελείωσε!

Οι Sound Explosion, το θρυλικό garage συγκρότημα από την Αθήνα επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο δίσκο!

24 χρόνια μετά από το πρώτο τους κλασικό άλμπουμ, μπαίνουν ξανά στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το νέο τους υλικό!

To "The Explosive Sounds Of …" περιέχει 14 νέα τραγούδια και ο χρόνος δείχνει να έχει παγώσει! Τι είναι αυτό που κάνει τον ήχο τους τόσο ξεχωριστό; Ο καταιγιστικός ρυθμός τους και τα τραγούδια τους που είναι βουτηγμένα στο fuzz & την farfisa, που δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα!

Επηρεασμένοι από τις κλασικές αλλά και τις πιο άγνωστες Αμερικάνικες
garage μπάντες της δεκαετίας του '60, δημιουργούν έναν συμπαγή ήχο, όπως ακριβώς πρέπει να ακούγεται μια πραγματική garage μπάντα!

Ένας δίσκος που αναμένεται να λιώσει στο πικάπ του κάθε φαν και όχι μόνο! Theyre back to turn on the fuzz!!!!

  1.  In my grave
  2. Don’t shoot me down
  3. I wanna be mine
  4. I’m lost and I’m found
  5. You better run
  6. Girl of my dreams, girl of my life
  7. Cause you lie
  8.  Bring back your love
  9. No matter what you do
  10. Don’t try my love
  11. In your eyes
  12. Baby baby bye bye
  13. For a girl like you
  14. Through space and tyme




Write a review

Your Name:

Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad            Good

Enter the code in the box below:

Powered by Getway LLC Copyright © 2011-2019